Magic Cup 2019

„Magic Cup“ e международен турнир по художествена гимнастика организиран от СК“ТЕА ДЕНС“ с президент Теодора Граматикова.
Екипът на Designdekor бе натоварен с изграждане на цялостната визуална концепция на турнира. От дизайна на буквите до мултимедийната визуализация на спектакъла.  

Alessa

В края на 2018г., съдбата ме срещна с прекрасните Мими и Мая. Две момичета с изключителен талант, който са насочили в правенето на дрехи. Трябваше да създам декор в коледна атмосфера, който декор да засили усещането за качество и стил, характерни за дрехите създавани от Alessa. По реакциите на хората виждам, че сме успели.

Фотограф на тази забележителна фото-сесия е магьосникът с фотоапарат в ръка Костадин Кръстев – Коко

Благодаря ви момичета за доверието.

Немезис / Немезис

сценограф – Даниела Гандова

Премиера 16.03.2018г.

Филмът е елегантна смесица от екшън, драма, еротика и хумор, изкусно пресъздаващ етапите на катарзис или пълно разложение, през които преминава ценностната система на всеки един от героите. Показват се елементи от съвременния живот в България: организираната престъпност и нейната симбиоза с властта; невъзможността и нежеланието на органите на властта да се борят с организираната престъпност; и личните стремежи, желания, борби, семейни ценности и духовни преживявания на героите.